Metro otvara veleprodajni centar na Ibarskom putu

Bez autora
Jun 15 2011

Metro Keš end Keri (Cash&Carry) sutra će otvoriti veleprodajni centar u Beogradu, na Ibarskom putu. U taj objekat je uložen 21 milion evra, a zapošljavaće 220 radnika. To je treći distributivni centar Matroa u Beogradu koji se prostire na 13.500 kvadratnih metara i kupcima će nuditi 25.000 vrsta robe. Kompanija Metro je, prema njenim rečima, do sada u Srbiji investirala 141 milion evra i otvorila 1.600 radnih mesta u devet objekata. Metro Kes end Keri je članica METRO grupe sa sedištem u Diseldorfu u Nemačkoj, a posluje u 30 zemalja i ima oko 680 distributivnih centara.

Metro otvara veleprodajni centar na Ibarskom putuMetro Keš end Keri (Cash&Carry) sutra će otvoriti veleprodajni centar u Beogradu, na Ibarskom putu, najavila je danas uprava te kompanije.

U taj objekat je uložen 21 milion evra, a zapošljavaće 220 radnika.

"To je treći distributivni centar Matroa u Beogradu koji se prostire na 13.500 kvadratnih metara i kupcima će nuditi 25.000 vrsta robe", rekla je na konferenciji za novinare predsednica Upravnog odbora Metroa Veronika Punčeva.

Kompanija Metro je, prema njenim rečima, do sada u Srbiji investirala 141 milion evra i otvorila 1.600 radnih mesta u devet objekata.

Metro Kes end Keri je članica METRO grupe sa sedištem u Diseldorfu u Nemačkoj, a posluje u 30 zemalja i ima oko 680 distributivnih centara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik